Еко Велотур 2017 през Морската градина за пета поредна година

Мисия Бургас

11-03-2017, 15:02

Автор:

Светлина Еленова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ предлага нов закон за храните и насърчаване на местните производители

Финалът и награждаването на победителите ще се състои от 12:00 часа

ГЕРБ Бургас ще обедини по традиция любителите на велосипедния спорт на 12 март - неделя. Петото поредно издание е под наслов "Денят, в който парламентът отхвърли проекта за петролопровода Бургас-Александруполис".

Точно в 11:00 часа, на пространството пред Експо-център „Флора“ велосипедистите ще подредят колелата си във формата на числото единадесет, което ще бъде заснето от високо с дрон.

Еко Велотур 2017 ще бъде поведен от олимпийската медалистка по борба Станка Златева заедно с кандидатите за народни представители в листата на ГЕРБ Бургас. Колоната от велосипедисти ще премине по маршрут Експо-център „Флора“ – Моста и обратно, движейки се по крайбрежната алея.

Финалът и награждаването на победителите ще се състои от 12:00 часа пред Експо център „Флора”. Голямата награда и тази година ще е нов велосипед, а щастливецът ще бъде изтеглен чрез томбола. Възрастови ограничения за участниците няма, а за всички желаещи да се включат в съботния велотур без личен велосипед, ще бъдат осигурени колела.

 Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"