Л. Павлова: На тезгяха в тази кампания са поставени много менте стоки (видео)

Политика

12-03-2017, 11:24

Снимка:

facebook

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Д. Добрев: Радев е гласувал с "да" и е подкрепил СЕТА (видео)

Започна предизборната среща на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна

Започна предизборната среща на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов във Варна. Срещата откри кметът на Варна, Иван Портних. След него към гражданите на Варна се обърна водачът на листата Лиляна Павлова, регионален министър от кабинета "Борисов-2.

На срещата присъстват министри от кабинета "Борисов-2"  Владислав Горанов, вицепремиера в кабинета, Томислав Дончев и министърът на младежта и спорта Красен Кралев. Събитието се провежда във Фестивален и конгресен център – зала №1 във Варна.

"Имаме огромен потенциал, който може да развием, особено тук във Варна и Варна област", сподели пред събралите се граждани във Варна водачът на листата в района Лиляна Павлова.

"Тук имаме потенциал, има много млади хора. Във Варна учат 40 000 студенти, над 50 000 са учениците в града. В нашите ръце е да направим така, че тези млади хора да останат да живеят и учат тук. Това може да стане с по-високи доходи и намирането на работни места", сподели тя.

"На тезгяха в тази кампания са поставени много менте стоки. Предлагат се промоции, предлагат се евтини стоки и услуги - лекарства, горива и т.н. Всички знаем обаче, че евтиното след това излиза по-скъпо. Ние предлагаме реални решения на базата на това, което постигнахме през последните 2 години", информира водачът на листата на ГЕРБ.

 

Лиляна Павлова посочи, че днес Варна е различна, защото в града за последните години са инвестирани 300 млн. лева и е върнат неговият дух. „Ние имаме реални решения за България, за да не тръгне тя на задна скорост след тези избори. Страната ни има огромен потенциал, който трябва да бъде използван. Той трябва да бъде развит и умножен. Ние съзнаваме, че Северна България изостава от Южна България в икономическо отношение и затова ще направим всичко възможно да съкратим този дисбаланс“, посочи Лиляна Павлова. Тя изтъкна, че ще работи за развитие на промишлената зона по поречието на Варненското езеро, което ще увеличи заетостта и доходите на хората в целия Варненски регион. „За нас младите хора са бъдещето на страната. Затова ние ще им обърнем специално внимание. Във Варна се обучават 40 000 студенти, а в региона учат 50 000 ученици. Затова е задължително областта да използва техния потенциал“, отбеляза Лиляна Павлова. Тя добави, че ГЕРБ ще работи за осигуряването и на достойни старини на възрастните и пенсионерите. „Напоследък на хората се предлагат стоки менте и промоции. Всички обаче знаем, че евтиното излиза скъпо. Затова ние от ГЕРБ предлагаме реални решения за българската икономика. Не позволявайте да ви излъжат отново, защото българите през последните десетилетия бяха многократно лъгани и всички виждаме последиците от това“, посочи Лиляна Павлова. Тя допълни още, че ГЕРБ ще помага на бизнеса за повече работни места и за издигането на Варна като град на знанието. Това ще стане чрез инвестиции в образованието. Предвижда се и учредяване на фонд за реконструкция на ВиК инфраструктурата в малките населени места с капитал от 100 млн. лева.


Думата взе и роденият във Варна Красен Кралев, който изброи постигнатото от ГЕРБ в сферата на спортната инфраструктура във Варна и на други места в страната.

Представяме акцентите в програмата на Политическа Партия ГЕРБ във Варна.

Публикувахте от Boyko Borissov в 12 март 2017 г.


Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"