Ген. Попов: Грижата за хората е основен акцент в управленската програма на ГЕРБ

Тези избори са изключително важни за страната ни и ако се отнесем небрежно към тях, ни очаква дестабилизация

Водачът на листата на ГЕРБ - Пловдив област генерал Константин Попов заедно с кандидатите за народни представители Младен Шишков, Евелина Апостолова  и Нели Минчева и областният координатор на ГЕРБ Пловдив област Розалин Петков се срещнаха със симпатизанти и жители на Брезово.
„Грижата за хората е основен акцент в управленската програма на ГЕРБ, каза пред множеството генерал Попов и изброи най-важните приоритети  в управленската програма – увеличаване на минималната заплата до 650 лв.,  образование, здравеопазване, инфраструктура и сигурност. Като доказал се лидер в областта на отбраната, генералът уточни още, че ще работи за силна българска армия, от каквато има нужда България.
„Тези избори са изключително важни за страната ни и ако се отнесем небрежно към тях,  ни очаква дестабилизация“, предупреди генерал  Попов. По думите му, когато светът се тресе, не може да си позволим да си клатим къщата. Той бе категоричен, че почтените и мъдри хора в България ще направят верен избор на 26-ти март.
Един от основните опоненти на ГЕРБ – БСП са обявили, че трябва на всяка цена да вземат властта, защото ще им е за последно. През двата мандата на премиера Бойко Борисов България тръгна нагоре, затова е важно на изборите да излезете и да гласувате за ГЕРБ. Това заяви на срещата и кандидатът за народен представител Младен Шишков. Той определи като своя лична цел да работи за малките общини, каквито са Раковски и Брезово. Шишков пое и ангажимент да съживи Брезово, ако бъде избран за народен представител на ГЕРБ - Пловдив област.
„Една от каузите ми е да ви убедя, че народен представител не е обидна дума и да върна авторитета на институцията. Дали ще бъдем, или не в Народното събрание, ние ще работим, за да дадете доверието си и да подкрепите ПП ГЕРБ“, заяви кандидатът за народен представител Евелина Апостолова.
Ако Брезово излъчи депутат, ще можем да разчитаме изключително много на неговата помощ. 4 години се борим срещу статуквото. Целта ни не е да вземем властта, а да направим нещо за града и жителите му. До този момент в Брезово нищо не се случва, защото общината е в ръцете на БСП, които се опитват да преживяват и просъществуват чрез нея. С тези думи кандидатът за народен представител Нели Минчева се обърна към пълната зала. Тя изтъкна, че проблемите в общината могат да бъдат решени, ако ГЕРБ има правителство, а Брезово – лоби в парламента.