Димитър Главчев: Не знам как БСП имат очи да агитират в метрото

"Да отидат да си покажат чинията на Бузлуджа!"

"Ние като партия направихме своя извод от последните избори. И затова имаме предложения да надградим и доразвием това, което постигнахме досега. Не сме като БСП. Аз всеки ден провеждам срещи с граждани в София, но никъде не съм срещнал представителите на тази партия, не виждам техните кандидати. Може би се готвят за ударен партизански десант последната седмица? Разбрах обаче, че ще ходят в столичното метро, за да агитират. Интересно ми е да видя г- жа Нинова дали знае откъде се влиза в метростанцията. Чудя се с какви очи ще го направят, защо не отидат да си покажат чинията на Бузлуджа- само това са направили те. Всичко друго е в разруха след тях." Това заяви кандидатът за народен представител от ПП ГЕРБ за 23 МИР Димитър Главчев преди среща с представители на строителния бранш в столицата, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

Пред събралите се бизнесмени Главчев разясни какви са приоритетите на ГЕРБ в програмата на партията и как те могат да се реализират. Той подчерта, че единствено партия ГЕРБ има реални решения за българския бизнес. По думите му всеки ден бизнесът се сблъсква с тежката и тромава бюрокрация.

„ Затова променяме правилата- намаляваме административната тежест и въвеждаме принципа на мълчаливото съгласие. Колкото по-малко бизнесът има досег с администрацията, толкова по-добре ще се случват нещата“, заяви по време не срещата Главчев.

Дискусията продължи повече от час и половина, тъй като представителите на строителния бранш в столицата имаха доста въпроси към кандидата за народен представител от 23 МИР.