Цецка Цачева: Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот?

"Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли "златния пръст” на "Атака" и какво последва за държавата?", попита Цачева жителите на Д. Дъбник

Ясен приоритет на третия кабинет на Борисов ще е Северна България. Това каза Цецка Цачева, кандидат за народен представител и втора в листата на ПП ГЕРБ в 15-ти МИР Плевен, по време на среща с жители на Долни Дъбник

"БСП не знаят и не могат да управляват. Забравихме ли намесата на ДПС, забравихме ли "златния пръст” на "Атака" и какво последва за държавата?”, риторично попита присъстващите в залата втората в листата на ГЕРБ госпожа Цецка Цачева. "Полицаите вместо да пазят хората по малките населени места, пазеха управляващите. Тежка техника на Жандармерията беше опасала Народното събрание. Ето в такава ситуация работихме ние в продължение на година. Народното недоволство сложи край на това безумие”, припомни тя. "Ще заложим ли за пореден път надеждите си за по-добър живот? Да, трудно се живее в малките населени места. Над 6 млрд. лева плати кабинета Борисов 2 за Мариците 1 и 3, за двата реактора в Белене, за КТБ. Плати ги, за да има държава”, каза Цачева.

"Започнахме промени в закона за съдебната власт, в НК, повишихме санкцията за тежки ПТП. Имаме много поводи да се гордеем”, отбеляза кандидатът за народен представител от ГЕРБ.

"За да имаме възможност акцентите в нашата програма да бъдат факт в края на един следващ управленчески мандат, имаме нужда от нашето доверие", допълни тя. "Знаем какво се случваше в образованието, в отбраната, в образованието. Не казвам, че навсякъде в министерствата, които са ръководени от кадри на ГЕРБ, нещата са добри по най-добрият начин, но мисля, че всеки един от вас може да направи сравнението и, че изводът, който ви подсказвам е верният. Затова, за да не ни се налага отново да се съобразяваме със сложни конфигурации от коалиционни подкрепящи партньори, имаме нужда от много висок резултат на тези избори“, каза още Цачева.