Ангелкова: Ще съдействам за приемането на проекта за кръгово движение в Костинброд

По думите й ГЕРБ ще работи за прогресивно увеличение на всички пенсии, както и за увеличение на минималната и средна работна заплата

"При нов управленски мандат ще съдействам за приемането на проекта за кръгово движение в индустриалната зона на Костинброд." Това каза водачът на листата на ГЕРБ-София област Николина Ангелкова пред служителите на фирма занимаваща се с разфасовки и полуфабрикати от пилешко месо в Костинброд, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

Сред приоритетите на ГЕРБ е засилване на връзката между образованието и бизнеса, какро и въвеждане на дуалното образование спрямо потребността на пазара", заяви Ангелкова.

По време на срещата водачът на листата на ГЕРБ-София област представи като втори основен приоритет в управленската програма на ГЕРБ премахването на административната тежест. „Общо 2 млрд. лв. на година губи държавата от тромавата администрация. Искаме да въведем нов закон, с който да спрем носенето на документи от едното гише до другото. Ако общината иска документ, че човек няма задължения към НАП или свидетелство за съдимост, да си ги вземе, без да се налага да се реди по опашки", коментира Ангелкова.

По отнoшение на здравеопазването тя акцентира въху въвеждането на електронна здравна карта. "Предвиждаме и закупуването на нови линейки", заяви Николина Ангелкова.