Цветан Цветанов: ГЕРБ ще изпълни ангажимента си за разширяване на училището в Рибново

Хората питаха къде са парите за пътя до Осеново, потънали по време на Тройната коалиция

Разширяването на училището в село Рибново е поет ангажимент от ГЕРБ. Проектът ще се придвижи и ще бъде реализиран от следващото правителство на ГЕРБ, защото ние ще спечелим изборите. Това заяви зам.-председателят на ГЕРБ и водач на листата на партията в Благоевградска област Цветан Цветанов по време на среща с жителите на село Рибното, община Гърмен. Той подчерта, че ГЕРБ няма да прави коалиция нито с ДПС, нито с ДОСТ, нито с БСП .

"За нас е важен всеки глас, за да изпълним всички ангажименти, които поемаме, за да имаме мнозинство в парламента, за да запазим стабилността на България”, каза още Цветанов. Той припомни, че ГЕРБ успя да стабилизира страната след управлението на кабинета „Орешарски”, от който правителството на Бойко Борисов наследи 5.5 млрд. лева дефицит, фалиралата банка КТБ и милиарди дългове за проекта Белене.

"Ще запазим икономическия ръст, ще продължим да развиваме туризма, за да бъде страната ни желана туристическа дестинация. Всичко, написано в управленската програма на ГЕРБ, е изпълнимо, защото лежи на точни икономически разчети”, каза Цветан Цветанов.

Той поясни, че за ГЕРБ е важно да запази добрите отношения със съседните държави. Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че България трябва да остане част от обединена Европа. "Не трябва да допускаме БСП на власт. Не можем да позволим никой да отклони страната ни от правилния път на развитие. Всички трябва да подкрепим ГЕРБ с номер 11 в бюлетината, защото ГЕРБ е силната партия, която дава реални решения за България", категоричен бе Цветанов.

Жители на село Рибново подчертаха, че не е ясно къде са потънали 18 млн. лева за изграждането на пътя Рибново-Осеново, който не съществува на картата. Те изтъкнаха, че това се е случило по времето на Тройната коалиция, когато кмет на община Гърмен е бил Ахмед Башев.

В дискусията с хората от Рибново се включиха областният координатор на ГЕРБ- Благоевград  и втора в листата на партията Даниела Савеклиева и кандидатите за народни представители от ГЕРБ в 1- МИР Бисер Михайлов, Лазар Папазов, Пламен Поюков, Димитър Гамишев и Венцислав Хросинков.