Цветанов и Антонио Лопес присъстваха на работна среща за създаването на икономическа зона между Пловдив, Хасково и Бургас

Вече е подписан меморандум за сътрудничество и се работи в тази посока

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, генералният секретар на ЕНП Антонио Лопес, кметът на Пловдив Иван Тотев и кметът на Хасково Добри Беливанов проведоха работна среща в Община Пловдив.  На срещата присъства и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Ева Майдел. Акцент в разговора бе създаването на икономическа зона между Пловдив, Хасково и Бургас. Вече е подписан меморандум за сътрудничество и се работи в тази посока. “Много важен принос за развитието на този региона имат АМ “Марица” и АМ “Тракия”, подчерта Цветанов.
Антонио Лопес заяви, че е похвално, че регионите си партнират. Той коментира, че именно добрата инфраструктура е това, което привлича инвеститорите и създава реални работни места. Генералният секретар на ЕНП пое ангажимент да сътрудничи на страната ни, за да продължим да получаваме европейско финансиране за развитие на населените места в странат. Антонио Лопес изрази увереността си, че ГЕРБ ще постигне категорична победа над популизма, за да продължи България да бъде част от силна и обединена Европа.