Герджиков: ЦИК и министрите се справиха отлично по осъществяването на изборите

Работихме в екип, отговорно, мотивирано и с безусловна привързаност към законовите изисквания

Служебният министър-председател Огнян Герджиков благодари на председателя на Централната избирателна комисия Ивилина Алексиева и на членовете на ЦИК за добрата и професионална работа по осъществяването на парламентарните избори на 26 март.

В поздравителен адрес до тях премиерът изразява удовлетворението на правителството и на всички ангажирани структури на изпълнителната власт от отличната комуникация и от организацията на определените от закона действия по подготовката и реализацията на вота.
„Първите положителни оценки за провеждането на изборите по демократичен, прозрачен и честен начин вече са факт. Споделяме ги с вас. Работихме в екип, отговорно, мотивирано и с безусловна привързаност към законовите изисквания. Затова и високата оценка е заслужена!“, отбелязва Герджиков.
Герджиков изразява благодарността на правителството към всички членове на районните и секционните избирателни комисии. „Най-важният резултат от нашата обща работа за парламентарните избори бе гарантираната възможност на 26 март българските граждани да изберат свободно своите представители в 44-то българско Народно събрание“, добавя служебният премиер в заключение.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"