КРИБ и КНСБ поздравиха Борисов по повод успешното представяне на ГЕРБ на изборите

КНСБ остава с надеждата и увереността , че в диалог и партньорство ще успеем да продължим и доразвием редица от започнатите реформи

Ръководствата на КРИБ и КНСБ поздравиха председателя на ГЕРБ Бойко Борисов  по повод успешното представяне на ГЕРБ на Парламентарни избори  2017.
„Позволете ми от името на Управителния съвет на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България да Ви поздравя по повод успешното представяне на Парламентарни избори 2017. Доверието, което Ви бе гласувано от българския народ за трети път, ни дава увереност, че правителството, което ще сформирате ще продължи да подкрепя налагането на пазарните принципи в икономическото развитие на страната ни като част от европейската  и световна социално-икономическа сцена“, се казва в поздравителен адрес от председателя на КРИБ Кирил Домусчиев до Бойко Борисов.
В писмото си Домусчиев  посочва, че бизнесът, представляван от КРИБ, ще разчита на подкрепата на ГЕРБ  за постигането на приоритетните цели, които стоят пред българските работодатели.
Президентът на Конфедерацията на независимите синдикати в България Пламен Димитров също изпрати поздравителен адрес до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов, в което изразява очакванията си за предприемането на всички необходими национални отговорни стъпки за съставяне на правителство, от което България се нуждае.
„КНСБ остава с надеждата и увереността , че в диалог и партньорство ще успеем да продължим и доразвием редица от започнатите реформи“, се посочва в писмото  от президентът на КНСБ до председателя на ГЕРБ Бойко Борисов.