Каракачанов: Тероризмът вече няма граници и това трябва да спре

Лидерът на ВМРО изрази съболезнования за жертвите на взривовете в Санкт Петербург

Отново сме свидетели на ужасен акт на насилие, който повдига въпрос за сигурността не само в Европа, но и в света. Крайно време е световните лидери да си дадат сметка, че срещу тероризма няма шанс с говорене. Трябват действия, засилване на мерки за сигурност и остро политическо противопоставяне. Това написа лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов в страницата си във Фейсбук по повод взрива, разтърсил метрото в Санкт Петербург.

Съболезнования и съчувствие към близките на жертвите от взривовете в метрото на Санкт Петербург! Скърбим с тях. На ранените хора пожелавам скорошно възстановяване.

Убитите и ранените са поредните невинни жертви на радикалната агресия, която цели да разклати целия цивилизован свят. След атентатите в Лондон, Париж, Ница, Брюксел сега и Санкт Петербург е облян в кръв.

Кого подразни този космополитен туристически град, наричан още Северната Венеция? Тероризмът вече няма граници и това трябва да спре, на всички вече е ясно, че евроинтергацията и мултикултурните общества очевидно се провалиха.