Певицата DIYAH представи най-новото си парче “Първи ред” (видео)

Булевард

04-04-2017, 13:39

Автор:

Елза Парини

Всичко от Автора

Лентата е заснета в Нови Искър от голям екип в гигантски комплекс от сгради с много помещения

На 1 април певицата DIYAH представи най-новите си песен и видеоклип “Първи ред”. Режисьор на лентата е Jeason Brad Lewis, който не крие мрачните си идеи, когато експериментира в кинопродукцията. За разлика от миналогодишното звучене #ЛЯТО, което бе заснето в Драгоманското блато, този проект е определено по-различен откъм действие, реализация и настроение.

“Способността да си секси не се изразява в това да бъдеш гол, сексапилът се крие дори само в един поглед. Разбира се предизвикателното облекло помага, но ако всичко е в границите на допустимото, защото границата между секси и нужда от внимание е тънка. Най-ключов е погледът, следван от походката, маниерите и т.н. Всичко това, комбинирано с висок ток и дълъг крак, прави чудеса.” разказва DIYAH.

Историята във видеото е базирана на един по-мрачен и секси свят, в който DIYAH се превъплащава в жената-вамп. Асистент-режисьор и автор на визуалните ефекти е Анислав Върколашки. Лентата е заснета в Нови Искър от голям екип в гигантски комплекс от сгради с много помещения.