Плевенските полицаи в топ 3 на турнира по стрелба в памет на "Величко Величков"

В спортната надпревара участваха 19 отбора

Днес в Плевен се проведоха финалните стрелби и официално бе закрито XXIII-тото издание на Републиканския турнир по стрелба в памет на Величко Величков. Началникът на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР – Плевен главен инспектор Веселин Вътов връчи купи, плакети и грамоти на победителите в турнира по стрелба с пистолет за служители на МВР „Величко Величков“.

В спортната надпревара участваха 19 отбора. Те са служители от областните дирекции в Благоевград, Варна, Перник, Стара Загора, Враца, Пазарджик, Ловеч, Пловдив, Смолян, Плевен, Русе, Кърджали, София, Габрово, дирекция „Жандармерия“, Академия на МВР, Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението” – МВР - София, Главна дирекция „Изпълнение на наказанията и Център за бойна подготовка и спорт – МВР.

Отличниците в комплексното класиране са стрелците на ОДМВР - Пазарджик, втори са Академия на МВР, а трети – ОДМВР - Плевен.
В отборното класиране за мъже водачи са от ОДМВР - Варна, следвани от ОДМВР – Пазарджик и ОДМВР - Плевен. При жените отборно първенци са от Академия на МВР, втори са ОДМВР - Ловеч, а трети са представителите на ОДМВР - Пловдив. 
В индивидуалната надпревара пръв е Ивайло Вичков, втори е Кирил Джоджев, трети – Цанко Близнаков. При жените първа е Мироцвета Лалева, втора – Александра Атанасова и трета – Изабела Панайотова.