Ученик от Пловдив спечели поредната голяма награда в кампанията „Влез в час с данъците“ дрон

Животът

10-04-2017, 19:00

Снимка:

НАП-Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Учениците от Пловдив и областта са най-активни в играта „Play за награди“

Единадесетокласникът Костадин Папазов от Професионална гимназия по електротехника и електроника в Пловдив, спечели една от големите награди – дрон в играта „Play за награди“ от участието си в кампанията на НАП „Влез в час с данъците“.
След изнесена лекция от служител на НАП Пловдив в гимназията, Костадин е заинтригуван от кампанията, регистрира се в сайта, и с интерес се запознава с останалите образователни  клипове и решава тестовете към тях. Все още размишлява над поставената им задача по време на лекцията „Как бихте разпределили Вие държавния бюджет, ако е в размер на  1лв.“ С резултат от 310 точки той се класира на 14-то място сред връстниците си в цялата страна.
Най-активните участници, с най-много събрани точки от решени тестове, са ученици от населени места в обхвата на ТД на НАП Пловдив. Засиленият интерес към кампанията „Влез в час с данъците“, се дължи на професионализма и добрите лекторски умение на 22-мата лектори от Агенцията, които проведоха 115 учебни часа на младите бъдещи данъкоплатци, само за тази учебна година.
Подробности относно кампанията, може да намерите на facebook страницата „Влез в час с данъците“ или на електронен адрес vlezvchas.bg.