Великденска атмосфера и златни яйца на базата на националния отбор в зала "Раковски"

Илиана Раева влезе в залата с кошници с великденски яйца за всички в залата

Днес гимнастичките от националните отбори - индивидуално и ансамбли бяха поканили на своята тренировка президента на БФХГ г-жа Илиана Раева, за да й покажат докъде са стигнали с подготовката, а всички медалистки от състезанията до сега през годината да почерпят с шоколадови бонбони, за да им вървят сладко състезанията занапред.
Илиана Раева влезе в залата с кошници с великденски яйца за всички в залата - гимнастички, треньорски щаб, лекари, масажисти. Разбира се, че яйцата, които беше подготвила за гимнастичките г-жа Раева бяха златни, тематично! Да им върви на златни медали и да запомнят празника с подарък от златно момиче на златни момичета!
Състезателките пък подариха на г-жа Раева страхотна лилава калия.
Ансамбълът показа отново своите композиции, г-жа Раева поговори обстойно с всички в залата - за това, която предстои като състезания, за отделните съчетания, за това къде какво би могло да се поизчисти и на какво да се набляга в тренировките.
Атмосферата на Националната база "Раковски" е повече от отлична - работи се много, всеки е на своето място и най-важното- всички се подкрепят и си помагат като един юмрук!
Нещо, което личи във всяко едно състояние.
Първото състезание след празниците е Световната купа в Ташкент, която ще се проведе от 21-ви до 23-ти април, където за България ще участват Катрин Тасева, Боряна Калейн и ансамбъл - жени.