Кампанията „Научи ме да умея“ на евродепутат Ева Майдел набира скорост

Мисия

19-04-2017, 10:47

Автор:

Velikotarnovoutre

Всичко от Автора

Екипът на евродепутата Ева Майдел, чийто информационен офис успешно работи във В. Търново, посети град Правец, където гостува на дискусионния клуб „Училище за лидери Вдъхнови (се)!“ – дарителска инициативата на Дарина и Данаил Стоянови, които са бивши възпитаници на ГПЧЕ „Алеко Константинов“.

„Училище за лидери“ е създадено, за да подпомага личностното развитие,кариерното насочване и вдъхновяването на учениците от ГПЧЕ, за да бъдат те способни да се превърнат в бъдещите лидери на България и света. Мотото на „Училището за лидери“ е „Вдъхнови (се)!“. То е символ на мисията на инициативата: „Вдъхнови себе си и вдъхнови другите“, т.е. учениците да почерпят вдъхновение за себе си от хората, с които се срещат и да се превърнат във вдъхновение и пример за подражание за хората около тях. 

По време на събитието, младежите дискутираха кои са уменията за успех на XXI век, които са важни за успешна професионална реализация. Във втората част на деня учениците тренираха своята способност да работят ефективно в екип, чрез интерактивната игра „Световно кафене“.

До сега чрез кампанията „Научи ме да умея“ са преминали близо 200 ученика от Стара Загора и Велико Търново, а вече и Правец. Стремежът на организаторите е до края на 2017-та да успеят да работят с над 1000 младежа.