Efbet - генерален спонсор за Купата на България по волейбол при жените

Турнирът ще се проведе от 1 до 5 май в зала "Христо Ботев"

"Целта ни е популяризиране на женския волейбол у нас. Волейболистките имат голям потенциял и нека всички, като си протегнем ръка, да напълним зала "Христо Ботев". Да създадем подобаваща атмосфера и турнира да се превърне в празник", заяви Емил Канев,съобщи БФ Волейбол.
 
"Искаме женския волейбол да стане все по-атрактивен и да привлича все повече зрителски интерес. Надяваме се да имаме все повече партньорства с желаещи да помагат на женското направление. Имаме добри състезателки, които играят в чужбина и чрез тяхното привличане за Купата ще направим турнира още по-атрактивен", коментира вицепрезидентът на БФВ Любо Ганев.
 
Всички екипи на състезателките ще бъдат брандирани с логото на Efbet, като двамата показаха нагледно как ще изглеждат фланелките на волейболистките.
 

 
Турнирът за Купата на България ще се проведе от 1 до 5 май в столичната зала "Христо Ботев". Участие ще вземат всичките седем отбора от женския шампионат. Те са разделени в две предварителни групи, като поради нечетния брой в едната са четири тима, а в другата три.
 
Група А: Марица (Пловдив), Казанлък Волей (Казанлък) и Славия (София)
 
Група Б: Раковски (Димитровград), ЦСКА (София), Левски (София) и ЙЕБ-Шумен 05 (Шумен).