Последната голяма награда от кампанията „Влез в час с данъците 3“ за тази учебната година спечели ученик от Пловдив

До края на учебната година на фенстраницата във Facebook, НАП ще организира куиз за поощрителните награди в кампанията

Последната голяма награда от кампанията „Влез в час с данъците 3“ за учебната 2016/2017 година на НАП – портативен говорител, спечели деветокласника Петър Петров от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив. Силно запален по компютърната техника и всякакъв друг вид техника, той изучава специалност „Микропроцесорна техника“ в ПГЕЕ.
За кампанията разбира от негов близък, и успява в последния момент да направи своята регистрация в сайта. За по-малко от два часа, той става „младши експерт“ по данъчно-осигурително законодателство, със само три допуснати грешки от решените всички тестове в кампанията. Дори се чувства достатъчно подготвен и дава съвети на майка си, очаква с нетърпение следващото издание на кампанията.
До края на учебната година на фенстраницата във Facebook, НАП ще организира куиз, където учениците ще могат да играят за малките поощрителни награди в кампанията - портативно зарядно, слушалки или тефтер с химикалка за тъч скрийн екрани, брандирани с логото на кампанията.