Седми мини-футболен турнир под надслов „Живей истински!” ще се проведе на Младежкия център

Спорт

31-05-2017, 08:36

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

По време на футболните срещи доброволци ще раздават информационни материали, разясняващи вредата от употребата на наркотични и психоактивни вещества

Днес 31 Май 2017 г.  Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно–информационен център /ПИЦ/ – Пловдив, организират седми по ред междуучилищен мини-футболен турнир под надслов: „Живей истински!”, който е част от годишната им кампания: „Твоят живот е в твоите ръце!”.

Мероприятието  ще се  проведе  на  игрището на Младежки център на Гребната база, а началото му е от 10.00 часа.

За Купата на Общински съвет по наркотични вещества /ОСНВ/ с Превантивно-информационен център /ПИЦ/ – Пловдив ще се състезават ученици от 8 пловдивски училища – гимназиален курс на обучение. По този начин всички участници ще покажат една различна алтернатива за уплътняване на свободното време на младите хора чрез ангажиране със спортни мероприятия в борбата с наркотичните и психоактивните вещества.

По време на футболните срещи доброволци ще раздават информационни материали, разясняващи вредата от употребата на наркотични и психоактивни вещества. По този начин организаторите искат да  покажат, че спортът е възможност за нови запознанства и изграждане на колективен дух.

За всички участници в турнира са подготвени футболни награди – отборни и индивидуални. Мероприятието ще се проведе с любезното съдействие на Младежки център и Председателя на Зоналния съюз на БФС, който ще осигури съдийски състав и част от наградния фонд.

Церемонията по награждаването е около 13.30 часа.