Лидерът на руска порно секта: Спя с вдигнати крака. В ареста не ми е удобно

Крими

06-06-2017, 17:26

Автор:

БургасУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Арест за руснак, набирал жени за филми за възрастни

Мъжът е задържан. Издирван е за насилие над жени

Руски гражданин, лидер на престъпна група за сексуална експлоатация на момичета, е бил задържан в Бургас. Мъжът е на 40 години и набирал жени от Беларус, Украйна и Русия, информираха от прокуратурата. 

Митрадевананда Свами е от Хабаровск, Амурска област, Русия. По данни на разследващи, чужденецът принуждавал жертвите си да прекратят  всякакви контакти с техните близки и да участват във филми с порнографско съдържание.

Жените били принуждавани да проституират в Европа, САЩ и Мексико. Руснакът е издирван и за убийството на непълнолетно момче. Заподозрян е и за мъчения и насилствени сексуални действия срещу деца, пише Дарик нюз. Апелативната прокуратура в Бургас настоява за потвърждаване на ареста му.

Днес в съда, задържаният руснак заяви, че престоят му в ареста в Бургас е много тежък. Занимавал се с йога, която не можел да практикува пълноценно. Срещал трудности и при спането с вдигнати крака, което също практикувал от много години. Не харесвал и храната в ареста, която по думите му, била пълна със захар.

Свами е обявен за издирване с червена бюлетина от Интерпол. Апелативните магистрати в Бургас решиха той да остане зад решетките до предаването му на руските власти. Мъжът пребивава законно у нас от началото на 2016 година. В края на май е поискал удължаване на престоя си.