Цветанов: Имаме една много силна и реално действаща структура на ЖГЕРБ в столицата

Предлагаме законопроекти, които са широко обсъдени и работещи

Градското ръководство на Жени ГЕРБ-София и координаторите на ЖГЕРБ от всички двадесет и четири райони в столицата обсъдиха актуални въпроси от дейността на ПП ГЕРБ. На събранието присъстваха председателят на Парламентарната група на ПП ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов, народният представител и член на Националния изпълнителен съвет на ЖГЕРБ Милена Дамянова и административният секретар на ПП ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ-София Цветомир Паунов, съобщава пресцентърът на ГЕРБ.

„Предлагаме законопроекти, които са широко обсъдени и работещи“, каза пред дамите от ГЕРБ Цветан Цветанов. Зам.-председателят на партията представи актуалните акценти в работата на ГЕРБ в Народното събрание.

Той благодари на женската организация в София, че води активен диалог с гражданските организации и допринася за формиране на широка подкрепа за политиките на партията. „Искаме да бъдат реализирани политики, които са работещи и имат обществена подкрепа както на национално, така и на ниво местно самоуправление“, посочи Цветанов.

„Имаме една много силна и реално действаща структура на ЖГЕРБ в столицата. Вие доказахте, че работите много добре, всекидневно сте много близо до проблемите на гражданите на София“, заяви Цветомир Паунов.

„Жени ГЕРБ-София осъществява реални инициативи и дейности, които подпомагат ефективността на законодателната дейност“, каза Милена Дамянова. Тя благодари на дамите за активната дейност по време на предизборната кампания.

Областния ръководител на ЖГЕРБ-София Ирина Йорданова изтъкна приноса и активността на районните координатори на ЖГЕРБ-София, както и отличното взаимодействие в дамската структура. Тя подчерта изключителния принос на Мария Габриел като заместник-председател на ЕНП Жени и член на Националното ръководство на Жени ГЕРБ.

Посочени бяха инициативите на Мария Габриел, които намират голяма подкрепа и ще бъдат развивани от районните дамски структури.