Хиляди балони политат пред Община-Пловдив

Мисия Пловдив

09-06-2017, 12:11

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Кампанията има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията

Хиляди балони ще полетят в небето над Пловдив тази вечер за началото на националната информационно-образователна кампания: „Аз събуждам България”, чийто официален партньор в града под тепетата е Пловдивски Културен Институт. Акцията ще се проведе до фонтана пред Община от 19:00 часа, като паралелно с нея цветни балони ще обсипят и централните части на София и Бургас.
„Кампанията има за цел да събуди българския дух чрез силата на знанията и уменията и да насочи всеки българин към действия в посока подобряване на личното, емоционално, здравословно, духовно и финансово състояние.“, обясняват основавателите на идеята, младите предприемачи Пламен Попов и Ясар Маркос.
В рамките на кампанията са планирани атрактивни летни събития, които завършват с мащабен фестивал на 9-10 септември в столичния Южен парк, в който се очаква да вземат участие над 40 000 души от цяла България.
„В програмата са включени лекции на международни и български лектори, концерти на популярни изпълнители, благотворителни и спортни дейности, традиционни игри и още много забавления“, разкриват организаторите на кампанията.