Владимир Стоянов, който нападна акушер-гинеколог в АГ болница "Шейново", беше задържан за срок от 72 ч.

Крими

03-07-2017, 12:20

Снимка:

prb.bg

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Нападнаха екип на Спешна помощ

Пребиха акушерка в София

Стоянов е привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службата му

Владимир Стоянов, който на 01.07.2017 г. нападна А.Г. - акушер-гинеколог в АГ болница "Шейново", беше задържан за срок до 72 часа с постановление на Софийската районна прокуратура.

Стоянов е привлечен като обвиняем за нанасяне на лека телесна повреда на медицински специалист при изпълнението на службата му, за което е предвидено наказание „лишаване от свобода“ от една до пет години.

В хода на разследването, водено под надзора на Софийската районна прокуратура, е установено, че на 01.07.2017 г. около обяд обвиняемият Стоянов се намирал в АГ болница "Шейново". Същият поискал от свид. Г. да му предостави плацентата на току-що роденото му дете. В хода на водения между двамата разговор, докато свид. Г. му обяснявала, че има законова процедура, която следва да бъде спазена, обвиняемият Стоянов внезапно й нанесъл удар в областта на главата, вследствие на който жената паднала. От заключението на първоначално изготвената съдебно-медицинска експертиза се установява, че на пострадалата са нанесени телесни увреждания, довели до причиняване на лека телесна повреда.

Разследването по делото продължава.