Младите ни поп звезди ще зарадват родната публика с концерт във Варна

Във Варна ще се проведе концерт, по случай Международния ден на младежта

На 12-и август (събота) от 20:00 часа във Варна ще се проведе концерт, по случай Международния ден на младежта. В спектакъла участват едни от най-популярните млади изпълнители. Своите хитове ще изпълнят Кристиан Костов, който донесе на България най-успешното класиране в конкурса Евровизия 2017, DARA, Pavell & Venci Venc, Невена Пейкова, Михаела Маринова, Пламен и Иво.
Някои от най-успелите млади български спортисти - гимнастичката Невяна Владинова, която само преди броени дни триумфира на турнира за Световната купа в Минск, вицеолимпийската шампионка в скока на височина Мирела Демирева, носителят на Световната купа по сноуборд Радослав Янков, носителката на европейска титла в бокса Станимира Петрова и участникът в Олимпийските игри в Рио де Жанейро Панчо Пасков ще отправят своите видеопослания по повод Международния ден на младежта.
Концертът е част от програмата, с която Министерството на младежта и спорта се включва в международната инициатива. Домакин на празника тази година е Европейската младежка столица - Варна. Програмата включва лекоатлетически маратон, младежко изложение, познавателни игри и спортни занимания на открито.
Международният ден на младежта е обявен с Резолюция на Генералната асамблея на ООН през 1999 г. и се отбелязва у нас за 17-ти път. Всяка година Световната организация привлича вниманието към различни аспекти от ролята на младите хора за преобразяването на обществото.
През 2017-а честванията преминават под мотото "Младежите изграждат мира", а международната общност поставя акцент върху ролята на младите хора в предотвратяването на конфликти и социалната справедливост.

12 август - Международен ден на младежта

Скъпи млади хора, на 12-ти август отбелязваме Международния ден на младежта. Поставяме младите хора във фокуса на събитията, за да засвидетелстваме Вашата важна роля за обществото. Срещите ми с Вас ме вдъхновяват и ме убеждават, че Вие, младите хора, носите по-доброто бъдеще. Имате потенциала да учите и да се забавлявате, да спортувате и да творите, да се развивате и да реализирате мечтите си! Щастлив съм, че заедно градим настоящето и бъдещето, защото България има нужда от младите! Бъдете здрави! Бъдете позитивни! Бъдете активни! БЪЛГАРИЯ ОБИЧА МЛАДИТЕ! <3 Очаквам Ви във Варна да празнуваме заедно! :) 12 август - Международен ден на младежта #МладитеБГ

Публикувахте от Krassen Kralev в 9 август 2017 г.


Снимка на Деня

Щрихи от Плевен