Джакпотът от 3 000 000 лева в Национална лотария падна в ръцете на Нели Христова от Стара Загора

Нели работи във фабрика за усукване на конци

Нели Христова от град Стара Загора е щастливката, в чиито ръце падна джакпотът от 3 000 000 лева в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“. Късметлийката позна и шестте печеливши числа, изтеглени на 18 август и така стана седмият милионер от Национална лотария от началото на годината.

 Нели работи във фабрика за усукване на конци. Щастливката сподели, че първоначално си е купувала лотарийни билети, но впоследствие се е запалила по лото игрите. Така с фиш за 2 лева, попълнен с късметлийските числа 1, 4, 21, 32, 35 и 45, Нели сe сдоби с фантастичните 3 000 000 лева. Тя е пуснала фиша в пункт на Национална лотария в Lafka в град Стара Загора.

 „Щастлива съм. Еуфорията е голяма“, каза Нели. Чекът за невероятната сума ѝ бе връчен от топ милионера Димитър Митев. Ямболията вече харчи историческия джакпот от 12 милиона лева, който си спечели през март от същата игра.

 „Започнах да осъзнавам, че ще имам по-спокоен живот и повече възможности“, сподели Нели. С печалбата късметлийката ще подпомогне образованието на двамата си сина, които са студенти и ще си купи ново жилище. Част от парите ще дари на дом за деца, лишени от родителска грижа и за хора в неравностойно положение. Милионерката планира и круиз с колежките си от фабриката, в която работи.

 „Когато човек знае в какво да вложи парите и как да ги използва, те работят в негова полза“, каза още Нели.

 

А печалбата в играта „ГОЛЕМИЯТ ДЖАКПОТ“ е презаредена с нови 3 000 000 лева, които очакват своя нов притежател. Следващото теглене е тази сряда от 19.45 часа по NOVA.