Район Централен обявява фотоконкурс на тема Защото ме е грижа

Мисия Пловдив

26-08-2017, 12:25

Снимка:

pixabay.com

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Поводът за обявяване на конкурса е Европейската седмица на мобилността

Район  „Централен” -  Община Пловдив обявява фотоконкурс на тема „Защото ме е грижа”. Това съобщиха от администрацията.
Поводът за обявяване на конкурса е Европейската седмица на мобилността 2017, която се провежда ежегодно между 16 и 22.09.2017г. Конкурсът има за цел да популяризира идеите и духа на Европейската седмица на мобилността и се организира под егидата и за наградите на кмета на район Централен, г-н Георги Стаменов.
''Всеки пловдивчанин - любител фотограф може да представи чрез запечатани на снимка моменти своята интерпретация на чисто, споделено и интелигентно пътуване – защото е здравословно, защото е забавно, защото е бързо и удобно, защото помага да намалим замърсяването на околната среда, шума и разхищението на енергия, защото искаме да живеем в по-красив и зелен град.“, споделя Георги Стаменов.                                           
"Защото ме е грижа" е мотото на инициативата, в която район „Централен“ на Община Пловдив и тази година ще бъде активен участник. Снимките за участие се изпращат като прикачен файл по електронна поща, на адрес: [email protected] с тема: Фотоконкурс – „Защото ме е грижа”. Краен срок за изпращане на снимките е 17.09.2017 г.
Церемонията по награждаване ще се състои при откриването на изложбата с отличените творби на 21.09.2017 г. от 13,00 часа в административната сграда на района на ул.''Христо Г. Данов'' №39.
Повече информация за регламента на конкурса можете да прочетете на сайта на район ''Централен'' www.plovdivcentral.org или на телефони: 032/633 484, 0885 200 329.