Зам.-областният управител приветства ученици и учители в МГ "Гео Милев"

Татяна Божинова присъства на тържеството и поздрави учениците и учеителите

Заместник областният управител на Плевен Татяна Божинова присъства на тържеството по повод началото на новата учебна година в МГ „Гео Милев” в Плевен. От името на областния управител Мирослав Петров и от свое име тя се обърна към учители и ученици с пожелание за здраве, търпение и постоянство по пътя към успеха.

"Лятното безгрижие и ваканционно настроение днес отстъпват място на друг вид емоции и вълнения. Наред с безспорните отговорности, с които се свързва всяка една учебна година, вярвам, че за всеки от вас, скъпи ученици, тя е и време на приятно общуване с приятели и съученици и тръпката от справяне с новото, с предизвикателствата.”, каза Божинова.

Тя подчерта, че постиженията на мнозина от възпитаниците на гимназията в  различни състезания и олимпиади са мотивацията, която задвижва механизма на самоусъвършенстването и устремът към успех и признание у всички останали. „Имате привилегията да работите с прекрасни преподаватели – едни наистина добри професионалисти, посветили своите знания и опит на изграждането на победители.”, отбеляза Татяна Божинова.

Под звуците на първия училищен звънец първи прага на училището прекрачиха новоприетите ученици.