Музикалният спектакъл „На Нея с обич! Емил Димитров“ остава на 28-и на Античния театър

Пловдив Лайф

28-09-2017, 13:47

Снимка:

Община Пловдив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Творците, създали “На Нея с обич! Емил Димитров“ канят жителите и гостите на Пловдив да изпратим лятото заедно с красивата приказка за живота на Емил Димитров

Екипът на музикалния спектакъл “На Нея с обич! Емил Димитров“ потвърждава датата на първо представяне пред пловдивска публика на сцената на Античен театър на 28 септември 2017 г. от 20.00 часа.
В сцена от музикалния спектакъл актьорите Даниел Цочев и Антония Малинова спорят за заглавието на една песен. Тя (Антония Малинова) настоява, че песента е Quelle est belle cette nuit (от френски език „Колко е красива тази нощ“). Емил (Даниел Цочев) е категоричен, че песента е „Вън вали“. Мелодията решава спора, защото звучи еднакво на всеки език!
Ние вярваме, че утре нощта ще бъде красива, а дъждът ще остане само в музиката.
Случайност или не, спектакълът за последната мечта на големия български Артист Емил Димитров е последното планирано събитие в културния календар на Античен театър за сезон 2017 г.
Творците, създали “На Нея с обич! Емил Димитров“ канят жителите и гостите на Пловдив да изпратим лятото заедно с красивата приказка за живота на Емил Димитров, разказана с песните му.
„Ти отлетя с песента
Но ми остави любовта
Ти отлетя в есента
като лист отронен…“
(цитат от „Само тази нощ“ – една от първите песни на Емил Димитров).