Приключи фотоконкурсът на район Централен на тема "Защото ме е грижа"

Мисия Пловдив

05-10-2017, 13:15

Снимка:

район „Централен”

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Някои от участниците изпратиха по 3-4 снимки, които отразяват тяхното виждане за това „какво ни е грижа“

На 01.10.2017г. беше крайният срок за участие във фотоконкурса на район „Централен“. Организаторите получиха над 40 снимки, кандидати за наградите на кмета Георги Стаменов.
По случай Европейската седмица на мобилността2017г. район „Централен“ обяви конкурс на тема „Защото ме е грижа“, който приключи в края на месец септември. Срокът за кандидатстване беше удължен от организаторите поради големия интерес от страна на пловдивчани. На имейла на районната администрация постъпиха над 40 фотографии. Някои от участниците изпратиха по 3-4 снимки, които отразяват тяхното виждане за това „какво ни е грижа“.
Журито, което оценява всичките над 15 участника във фотоконкурса, включва двама представители на район „Централен“ и фотографа от гр. Пловдив Тодор Ненов. До 10.10.2017г. победителите ще бъдат обявени на сайта на район „Централен“, както и в  Twitter и Facebook. Георги Стаменов инициира създаването на страници на най-големия район в Пловдив в двата канала за онлайн комуникация, тъй като „район Централен е най-големият район в Града под тепетата и на нашата територия се случват много събития, които биват следени от туристи и гости на града. Всички те, както и жителите на района, искат да получават информация за случващото се максимално бързо. Интернет каналите за комуникация са неразделна част от представянето на една районна администрация“, коментира Георги Стаменов.
Районният кмет кани всички участници във фотоконкурса, жители и гости на гр. Пловдив, както и своите колеги на награждаването на печелившите, което ще е се състои на 12.10.2017г. от 17ч. в централната сграда на Градска художествена галерия. На тази дата се отбелязва и Денят на българската община, което дава двоен повод за празник. Следват подробности за събитието.