Боримиров: Не сме говорили с Божинов да се връща в Левски

Валери няма да заиграе отново на Герена

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров коментира вероятността Валери Божинов да води подготовка с Левски. Той обяви, че не е поемал никакъв ангажимент към бившия нападател на „сините“, а за трансфер на „Герена“ не може да става и дума.

„Валери ми се обади, за да ме информира за неволите си в Лозана и фактът, че ще разтрогва договора си с клуба. Изобщо не сме говорили да идва в Левски, нито пък съм поемал някакъв ангажимент към него“, заяви Боримиров пред „Меридиан Мач“.

„Няма как Божинов да тренира с нас. Моите уважения към него, той все пак е външен човек. Няма как да вкарам външен човек в съблекалнята в толкова натоварен за отбора период“, допълни спортният директор на „сините“.

Както е известно, преди известно време Валери Божинов игра на „Герена“, но не се запомни с нищо сериозно. Той бе спряган за завръщане и в края на миналия сезон, преди да отиде в Лозана, но Левски взе Мапуку и Буш за атаката си и този вариант отпадна. По всичко личи, че и сега Божинов няма как да заиграе за „сините“.Снимка на Деня

МВнР: Сънародниците ни в Европа и Турция вече могат да гласуват, приключи вотът в Нова Зеландия