Менда Стоянова и Ирена Соколова участваха във форум на Жени ГЕРБ в Пловдив

Менда Стоянова представи в детайли предложението на ръководената от нея комисия в Народното събрание за Бюджет-2018

Активна дейност, наситена с многобройни инициативи във всяка сфера от обществено-политическия живот, отчете структурата на Жени ГЕРБ – Пловдив град на състоялото се снощи събрание. Специални гости на събитието бяха народният представител и председател на Парламентарната комисия по бюджет и финанси Менда Стоянова и председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.   
„С нашите каузи се опитваме да помагаме както материално, така и да даваме духовна подкрепа на нуждаещите се. С всяко действие изразяваме ясната си позиция на демократи и се стремим да популяризираме политиката на ГЕРБ сред хората“, посочи пловдивският координатор на ЖГЕРБ Валерия Славова в отчета, който презентира по месеци и сфери работата на организацията.
Менда Стоянова представи в детайли предложението на ръководената от нея комисия в Народното събрание за Бюджет-2018. Заедно с Ирена Соколова поздравиха дамите за ползотворната работа и мащаба на дейността им.
„Усещането за смисъл на съществуването и потребността да правиш политики за по-добър живот, залегнали и в програмата на ПП ГЕРБ, е над всичко“, обърна се към многобройната аудитория Ирена Соколова. Тя посочи, че всичките им дейности и инициативи в различни области са пример за култура на социално поведение, ориентирано към подобряване на живота в общността.
По повод Световния ден за борба със затлъстяването, който се отбелязва на 24 октомври, отчетното събрание беше предшествано от изключително полезната и интересна лекция по проблема на проф. д-р Мария Орбецова, авторитет в областта на ендокринологията.