Шахматен турнир „Мечтай, планирай, реализирай – живей истински!” ще се проведе в Пловдив

Спорт

26-10-2017, 08:00

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

За всички участници в турнира са подготвени награди – индивидуални и отборни

Общинският съвет по наркотични вещества с Превантивно–информационен център – Пловдив, организират за четвърта по ред година шахматен турнир под надслов: „Мечтай, планирай, реализирай – живей истински!”, който е част от годишната им кампания: „Имаш ли цел, ще намериш пътя!”.

Мероприятието  ще се  проведе със съдействието на Шахматен клуб „Пловдив” днес- 26.10.2017г. от 10.00ч. до 14.00ч. в общинската база на Дирекция „Спорт и младежки дейности” – Община Пловдив, зала 207 на Кулата в Комплекс „Гребна база”.

За Купата на Общински съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център в различни категории ще се състезават деца от Шахматен клуб „Пловдив”, ученици от пловдивски училища – гимназиален курс, младежи и студенти от града.

Участниците ще играят при спазване на „Феър плей” правилата на шахматната игра.

Целта на мероприятието е да се покаже една различна алтернатива на младите хора за уплътняване на свободното време, чрез интелектуална, спортна и творческа ангажираност в борбата с Психоактивните вещества.

Събитието ще бъде открито от председателя на Общинския съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център Живка Йовчева.

За всички участници в турнира са подготвени награди – индивидуални  и отборни.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"