Беновска към Нинова: Г-жо Нинова, къде за последно сте правили политика?

Общество

29-10-2017, 12:06

Снимка:

bnt.bg/кадър

Автор:

Мила Иванова

Всичко от Автора

Още по Темата:

ГЕРБ отговориха на критиките, отправени на конгреса на БСП

В България БСП не са правили власт 8 години - от 2009 година

Г-жо  Нинова, къде за последно сте правили политика? Това попита Илияна Беновска, лидерът на БСП Корнелия Нинова.
В една телевизионна игра по наша телевизия съпруг и съпруга трябваше да отговарят на едни и същи въпроси, без да чуват отговорите на другия. Излъчиха ги един до друг, за да стават смешки или драми от разликата в отговорите… Попитаха мъжа: Къде за последен път правихте секс? Мъжът отговорил веднага: В кухнята. Попитаха и жената: Къде за последен път правихте секс? Жената се поколеба и призна: В д…то.
Та, се сетих за въпроса в тази игра като излъчвахме по Канал 3 и Радио К2 49 конгрес на БСП. Новината от там: Корнелия Нинова иска вот на недоверие за ГЕРБ …Значи ,БСП искат властта?!
И Ви питам, госпожо Нинова, както в играта: Къде за последен път  БСП сте правили власт?
Ето фактите:
В България БСП не са правили власт 8 години - от 2009 година./Да не броим Орешарски като министър-председател на БСП, защото не е член на БСП и беше предложен от ДПС като експерт./
 В София БСП не са правили власт 27 години - от 1990 година.
В Европа ПЕС /партията майка на БСП и под ръководството на експредседателя на БСП Сергей Станишев/ не са правили власт 18 години - от 1999 година.
Та, г-жо  Нинова: Къде за последен път сте правили „кекс“, както казва неповторимият Слави Трифонов?! Ох, прощавайте г-жо Нинова, исках да питам: Кога за последен път БСП и Вие лично сте правили политика? От кога БСП не сте печелили избори? Искате да управлявате, а на скорошните местни избори дори в 2 села не успяхте да победите? И, нека, не забравяме, че голямата Ви лична хвалба, г-жо Нинова, че лично Вие сте спечелили президентските избори не е нито Ваш личен успех, нито на БСП. Ако почетният председател д-р Ахмед Доган не ви беше налял повече от 250 000  гласа, шармантният летец Румен Радев нямаше да е президент на България…
Очакваме отговор: Г-жо  Нинова: Къде за последно сте правили политика? От кога БСП не сте печелили избори? Как ще победите ГЕРБ, щом не можете да се справите с вътрешната опозиция в БСП и да отговорите на техните въпроси авторитарна ли сте и разделяте ли партията, като се обграждате само с полушници?
Аз съм Беновска и питам.