Любо Ганев: В такава зала може да играе и национален отбор

Залата трябва да е готова за две години и ще бъде за 1700 зрители

Поздравления и адмирации за инвеститорите от Garitage Park, защото аз познавам много строителни фирми, но почти никоя от тях не се наема с някакъв социален проект, като изграждането на спортна зала". Това заяви вицепрезидентът на БФВолейбол Любо Ганев, който бе гост на официалното обявяване на ВК Левски София и техните партньори за плановете за строеж на нова зала. Тя трябва да е готова за две години и ще бъде за 1700 зрители. Спортното съоръжение ще носи името "Левски Арена", като ще отговаря на всички изискванията за големи международни състезания,съобщи БФ Волейбол.
 
"Да имаш нова зала е прекрасно. Но да имш и такъв дом е задължаващо, като сега топката е в ръцете на младите волейболисти. Първата стъпка е от страна на ръководството, а следващите за успехи на свой терен са от тяхна страна", заяви Любо Ганев.

 
"Едно такова съоръжение, което ще отговаря на стандартите на европейската и международната федерации, е много добра новина за столицата. Смятам, че можем да направим в него и мачове, които са и на национално ниво. От май до септември клубовете нямат мачове, така че е въможно да се изиграе мач на някои от националните ни селекции в новата залата, когато тя е готова", допълни вицепрезидентът на БФВ.
Още в тази категория: « Перфектен старт за Пламен Константинов и Локомотив в ШЛ
нагоре