Макар и по тънък лед, Лудогорец успя да продължи напред в Лига Европа

В Разград очакват сериозни съперници

В последните минути на мача Лудогорец можеше да стигне до победа с 2:1 като гост на Хофенхайм и да заеме първото място в групата. Но в крайна сметка, макар и по тънък лед,Лудогорец успя да продължи напред а Лига Европа.

Да, сега отбора от Разград го чакат доста силни съперници като Атлетико Мадрид, Милан, Арсенал. Но пък през годините "орлите" са доказали,че се мобилизират повече срещу класни отбори.

През февруари,когато са мачовете, отборът на Херо няма какво да губи.Отново ще се играят две срещи. В известен смисъл е по-добре Лудогорец дори да гостува в първия двубой. Въпреки,че в среща от групите на Шампионската лига можеше да победи ПСЖ насред "Парк де Пренс" в последен мач от групите на Шампионската лига.


С наивно изкарания директен червен картон не се знае Кешеру дали ще е наказан за един или два мача. Натанаел получи жълт картон и със сигурност пропуска първия мач на Лудогорец.

В Разград са успявали да се справят и в такива ситуации. В тази надпревара за Лига Европа Марселиньо бе наказан за три мача. Да, почувства се отсъствието му, но Лудогорец се справи и с това.

Остава да се види какъв съперник ще се падне на Лудогорец.