Fibank с нов благотворителен календар за 2018 г.

Календарът е в подкрепа на кампанията за насърчаване на раждаемостта у нас „Направи го за България“

Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя нов социален проект – благотворителен календар за 2018 г.

Календарът на банката е в подкрепа на кампанията за насърчаване на раждаемостта у нас „Направи го за България“, която се организира от „Движение за национална кауза (ДНК)“.

„Благодаря на приятелите ни от Fibank, които се припознаха в кампанията и застанаха зад каузата ни. Този красив проект стана реалност благодарение на готовността, идеите и творческия ентусиазъм, които те вложиха“, сподели Андрей Арнаудов, основател и председател на ДНК.

„Щастливи сме, че сме част от каузата на ДНК. Благодарение на календара на Fibank, догодина ще имаме шанса да помогнем на повече семейства да имат своите дълго чакани деца“, допълни Мария Янева, председател на фондация „Искам бебе“.

Календарът представя 12 изключителни портрета от фотографа Петър Пешев с висока художествена стойност на лицата на ДНК: Владо Николов, Хилда Казасян, Андрей Арнаудов, Иван Христов, Ирина Тенчева, Мария Гроздева, Ути Бъчваров, Поли Генова, Ива Дойчинова, Александър Сано, Миа Сантова и Деян Славчев – Део, които се снимаха със своите кръщелници. Творческата работа е дело на екипа на рекламна агенция „КИВИ“.

Всеки желаещ, който реши да подкрепи кампанията на „Движение за национална кауза (ДНК)“, може да придобие календара срещу сумата от 10 лева в клоновете на Fibank в цялата страна. В края на кампанията банката ще удвои събраната сума.