Fibank с оригинална коледна игра за феновете си в социалните мрежи

Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително

Fibank организира оригинална коледно-новогодишна игра с награди. Можете да се включите се с пожелание за празниците и да спечелите празничен подарък – „Български народни приказки“. Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително.
Играта се провежда на официалната страница на „Първа инвестиционна банка” АД във Facebook (https://www.facebook.com/Fibank).
На 22.12.2017 г. е публикуван видео пост с пожелание за Весели празници. Всеки потребител, може да се включи с коментар под поста, като добави и своето лично пожелание по повод Коледа и настъпващата Нова година. Потребител, включил се с пожелание, получава право на участие в тегленето на наградите от Fibank. Желаещите могат да се включат в играта до 1.01.2018 г., включително. Вижте повече информация за играта, на страницата на Fibank във Facebook.

Весели празници!

Fibank ви пожелава Весели празници! Включете се с пожелание за празниците под този пост и може да спечелите празничен подарък – „Български народни приказки“. Пълните правила на играта тук >> https://goo.gl/Fe8Mzw

Публикувахте от Първа инвестиционна банка в 22 декември 2017 г.