65 фирми са заявили участие в поредната Борса за семена

Форумът ще се проведе от 30 януари до 3 февруари

За 24-ти  пореден път „Добрички панаир” ще открие календара на селскостопанските прояви в България със специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал. Форумът ще продължи от 30. 01. до 3.02.2018 г.
През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания 2018 г.

Дни преди откриване на изложението над  65 фирми са заявили своето участие. За първа година интерес към мероприятието проявяват фирми занимаващи се с биопродукти. Този форум се утвърди като своеобразен център, както за излагане на българската продукция така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци. Интересът към изложението се превръща в стимул за българските производители на семена и посадъчен материал да предлагат най-доброто от своите продукти и всяка година да се стремят да бъдат конкурентноспособни на пазара. Нетрадиционно наред с предлагането на семена, посадъчен материал, торове и специализирана литература ще бъде представена и селскостопанска техника.

Официалното откриване е предвидено на 30.01.2018 г. от 10:00 часа в СК „Простор“ гр. Добрич.

Сред поканените гости са МЗХ, ДФ Земеделие, Народни представители, Областен управител на гр. Добрич, Председател на ОС гр. Добрич, Кмет на гр. Добрич, структури на земеделието в гр. Добрич.

На официална вечеря на 30 януари 2018 г. от 19:30 часа  ще бъдат връчени традиционните награди на Добрички панаир АД.