Кметът на Каварна Нина Ставрева получи награда „Кмет на годината за 2017 г.“

От предаването “БГ маршрути” на телевизия „България Он Ер“

Наградата е на тема околна среда и бе връчена от предаването “БГ маршрути” на телевизия „България Он Ер“, чийто екип днес бе гост на Община Каварна.

„Днес връчихме награда на още един отличен кмет. Искаме да покажем, че оценяваме усилията на добрите градоначалници, на тези кметове, които мислят в перспектива и работят за града си.“, каза при връчването на наградата г-жа Жана Димитрова – продуцент на предаването „БГ Маршрути“.

Г-жа Ставрева прие наградата с благодарност и посочи, че „това е огромна признателност за работата на целия кметски екип и служителите на общината, но също е и отговорност , и мотивация.“

„Околната среда бе една от важните теми за Каварна през 2017 година и продължава да бъде актуална. В община Каварна има уникална природа , богата история и огромен потенциал за развитие. Ще работим за Каварна да се чуват все повече и хубави неща“, каза кметът на Каварна пред събралите се гости и журналисти.

Екипът на предаването посочи, че следи с интерес развитието на общината, а г-жа Ставрева е единствената жена – кмет, получила награда. „Впечатлени сме от това, което е направено в Каварна за младите хора. Имате прекрасни нови идеи и ще чакаме да ги видим реализирани, посочиха в разговор с кмета на Каварна продуцентите“БГ маршрути”.