Стара Загора е домакин на Гала вечер на Международния турнир GIRL POWER

Стара Загора Лайф

26-01-2018, 15:43

Снимка:

плакат

Автор:

starazagorautre.bg

Всичко от Автора

На 9 февруари от 20.00 ч. в общинската спортна зала „Стара Загора“

Стара Загора ще бъде домакин на Гала вечер на Международния турнир GIRL POWER (професионален турнир по К-1), който се провежда под мотото „ДА на спорта, НЕ на насилието по улиците!“. Турнирът се организира със съдействието на Община Стара Загора.
Представителки на 8 държави ще участват във финалните серии на турнира по ММА, който ще се проведе на 9 февруари от 20.00 ч. в общинската спортна зала „Стара Загора“. Те са победителки от всички турнири GIRL POWER и ще се изправят във финалния сблъсък в кат. до 60кг.
Цялата Гала вечер в Стара Загора ще бъде излъчвана пряко по френската телевизия „SFR SPORT 5“ за територията на Европа, Африка и Азия, както и по новата спортна телевизия "B1B ACTION" TV в България. Прякото предаване ще стартира с промо видео клип на Стара Загора, който ще популяризира града като туристическа дестинация и място, където се провеждат големи спортни събития.
В рамките на турнира ще се проведе рейтингов професионален мач по правилата на ММА между Мариан Димитров (Спортист на годината’2017 в Стара Загора) и бившия боец от UFC, с 30 професионални мача, бразилеца Амилкара Алвеша.

3рителите ще могат да наблюдават и два мача по правилата на К-1 с участие на представители на "Глори Про Тийм" – Стара Загора, срещу противници от Русе и Козлодуй.
Пресконференция за турнира и кантара за състезателите ще се проведат на 8 февруари от 18.30 ч. в "Сити хотел". Българска конфедерация по кикбокс и муай тай и Българска федерация по ММА ще назначат реферски наряди за мачовете формат К-1 и ММА.
Турнирът е част от кампанията „ДА на спорта, НЕ на насилието по улиците“ и е организиран от Българската Федерация по ММА и тeлевизия "B1B ACTION TV", с подкрепата на Община Стара Загора. Входът за зрители е свободен.