Тенис мажоретките на DIEMA XTRA Sofia Open взривиха София Ринг Мол с атрактивни танци и пирамиди

Спорт

30-01-2018, 18:00

Автор:

AMG

Всичко от Автора

През миналия уикенд в София Ринг Мол се състояха ексклузивно първите два от четирите планувани танцувални хепънинга RING MALL TENNIS SHOW. Всеки клиент на търговския център можеше да участва в специална томбола за 5 двойни или общо 10 ВИП поканиза DIEMA XTRA Sofia Open 2018. Единственото условие бе да се снима с мажоретките и да публикува снимката във Facebook страницата на София Ринг Мол.

Атрактивните красавици от мажоретния отбор на Първа английска езикова гимназия се справиха перфектно със задачата и успяха да привлекат за участие в играта голяма част от гостите и клиентите на търговския център, които заляха Facebook страницата му с множество снимки. 

Спортните любители в България са в очакване тенис звездата Григор Димитров да преодолее моментното си физическо неразположение, за което спомена по време на пресконференцията и да успее да защити титлата си от миналата година на едно от най-големите спортни събития у нас - DIEMA XTRA Sofia Open 2018! Турнирът от сериите АТП 250 ще се проведе между 4 и 11 февруари в „Арена Армеец“.

Григор Димитров ще ви очаква там, но преди това посетете София Ринг Мол и през следващия уикенд на 3-ти и 4-ти февруари, за да спечелите златните покани и да гледате световен тенис на живо!Снимка на Деня

Щрихи от Плевен