Депутатите от ПП ГЕРБ с приемна в Кочериново

Приемният ден премина при голям интерес

Изнесена приемна за жителите на община Кочериново проведоха днес народните представители от ГЕРБ-Кюстендил Кирил Калфин и Радослава Чеканска. На съвместната приемна в град Кочериново присъства и общинският координатор на ГЕРБ Кюстендил Виктор Янев.

Приемният ден на представителите на ГЕРБ премина при голям интерес, като пред тях бяха поставени десетки казуси от личен и обществен характер. Освен жители на Кочериново, граждани и на съседни населени места потърсиха за съдействие представителите на държавната власт. Юридически, имотни и от социален характер бяха най-често поставяните въпроси пред Калфин, Янев и Чеканска.

Изнесената приемна посетиха също така кметът на Кочериново и кметовете на селата Пороминово и Бараково. Те отправиха питания относно развитието по проекти, свързани с изграждането на ВиК инфраструктура в малките населени места от общината.

Кметове на села от община Бобошево също потърсиха за съдействие народните представители от ГЕРБ. Пред депутатите те поставиха въпроси за решаване от обществен характер, касаещи развитието на населените им места. Калфин, Чеканска и Янев обеща да съдействат където е по силите им.