Водещата версия е убийство и самоубийство за двата трупа в Пампорово

Крими

14-02-2018, 14:48

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Мъж и жена от Пловдив са открити застреляни в автомобил в Пампорово

Двамата са били жители на града под тепетата

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая с намерените два трупа в автомобил" на Пампорово. Това обявиха на брифинг пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов.

Водещата версия е убийство и самоубийство, но ще се работи и по всички останали, съобщава Дарик.
41-годишната жена е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Смъртта на мъжа, който е бил на 48 години, е настълила след изстрел в главата. В автомобила е намерен незаконнен пистолет. Той е бил в скута на мъжа, който е бил облечен изцяло в черно.
Труповете са били в автомобил „Ауди ТТ" с пловдивска регистрация. Двамата са били жители на града под тепетата. Имали са връзка, посочиха от полицията. Двамата имали по едно дете от предишни бракове. 41-годишната била разведена, мъжът бил вдовец. Жената работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, пристигнал специално, за да се видят, гласи първоначалната версия. Предстоят повторни огледи.
Телата са били открити от случайно преминаваш по пътя смолянчанин, който забелязал спряна кола извън пътя на габарити. Помисли си, че имат проблем, а в района валяло силно сняг. Спрял и отишъл да пита дали имат нужда от помощ, след което от прозореца на автомобила е видял окървавените лица и подал сигнал на 112.Снимка на Деня

Красотата на парк "Кайлъка"