Кабинети по педиатрия, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия в клиника "Д-р Хубанов"

В медицинския център водещи гинеколози преглеждат с най-висок клас апаратура

В модерната очна клиника на д-р Пламен Хубанов в Бургас функционира медицински център, в който работят уважаваните АГ специалисти д-р Радослав Горанов и д-р Добрин Иванов, специалистът по съдова хирургия д-р Димитър Големанов и неврологът д-р Щерю Щерев. За удобство на пациентите скоро предстои да бъдат разкрити кабинети по педиатрия, УНГ, ендокринология, кардиология, ортопедия и др.

Акушеро-гинекологичните кабинети разполагат с модерна диагностична медицинска апаратура - висок клас ехограф с 3D и 4D образ, колпоскоп и т.н. Извършват се пълен обем акушеро-гинекологични прегледи и изследвания, консултации, както и малки манипулации,  като поставяне на спирала, прекъсване на бременност, колтоскопии за откриване на доброкачествени, предракови и ракови заболявания, вземане на материал за цитонамазка.

Д-р Горанов и д-р Иванов са с дългогодишен опит при диагностициране, профилактика и лечение на гинекологични проблеми, онко-гинекологични заболявания, хормонални смущения. Съветът на АГ специалистите от Клиника „д-р Хубанов“ е всяка жена да провежда профилактичен гинекологичен преглед поне един път в годината.