Станислав Костов се гордее,че е играл за двата гранда ЦСКА и Левски

Доволен е от работата си с Делио Роси

Новият нападател на Левски Станислав Костов получи наградата си за Играч на 22-ия кръг в Първа професионална лига. Юношата на Пирин (Благоевград), който пристигна тази зима на “Герена”, откри головата си сметка за “сините”, след като реализира два гола през уикенда при победата с 4:1 над Септември (София). Костов призна, че макар да е носил екипа на ЦСКА, Левски е върхът в кариерата му, като именно 26-кратният шампион на България е отборът на сърцето му.
"Не съм имал нито за миг притеснения, когато получих обаждане от Левски. Бях готов на всичко, за да дойда на “Герена”. Благодаря на всички от клуба, включително и на Букарев, с когото разговарях. Щастлив съм, че трансферът ми се получи. Това определено е върхът в кариерата ми в България. Чест е за мен, че съм играл за двата гранда, но “сините” са отборът на сърцето ми. Снимките ми от детските години го доказват”, не скри задоволството си от трансфера на “Георги Аспарухов” Костов.

“След като започнах добре, аз самият се замислих, че трябва да задържа това ниво. В Левски всичко се следи под лупа, никой не те чака. Постоянно трябва да се доказваш. Най-важният мач е следващият. Срещу Берое отново трябва да съм на ниво", коментира нападателят.

"Доволен съм от работата си с Делио Роси. За кратко време научих доста нови неща”, допълни още Костов, който призна, че и голмайсторът Давид Яблонски го е взел под крилото си.Снимка на Деня

Златна есен в парк "Кайлъка"