Мини Академия за родители ще се проведе в съботния ден в Бургас

Специалистите ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки

Мини Академия за родители ще се проведе утре, 10 март, от 9:30 часа в Експозиционен център "Флора Бургас". По време на инициативата, която ще бъде с вход свободен, всички настоящи и бъдещи родители в Бургас ще имат възможност да се срещнат с едни от най-добрите специалисти у нас в отглеждането и възпитанието на децата от 0 до 7 годишна възраст.

Родителският семинар включва следните практически лекции:Посрещане на бебето и първите дни у дома; Първа помощ при нараняване, задавяне и други стресови моменти; Кърмене и захранване; Мястото на телевизора и компютрите в детските игри; Тръшкането; Взаимоотношенията в семейството след появата на детето; Как да прекарваме по-пълноценно времето си с дететоСпециалистите ще са на разположение и за лични консултации, извън лекциите, за да отговарят на въпроси и да дават конкретни насоки.

Всяка регистрация за събитието дава шанс за награди и полезни продукти за бебето.

Срещата с други родители, които минават през същия етап на живота, е допълнителна възможност да споделите и обмените опит.

"Мини Академия за родители на колела" е инициатива на Академия за родители - най-големият безплатен семеен форум, който се провежда от 2015 година. Тя предоставя на всички бъдещи и настоящи родители обективна информация и реални знания за здравето, образованието и възпитанието на децата.