Зона за екстремни спортове за първи път на изложбата "Природа, Лов и Риболов"

Мисия Пловдив

12-03-2018, 11:48

Снимка:

plovdivutre.bg архив

Автор:

plovdivutre.bg

Всичко от Автора

Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов 2018“

Зона за екстремни спортове ще има за първи път в Международната изложба „Природа, Лов, Риболов“. Нейното тазгодишно издание ще се проведе от 21 до 25 март в Международен панаир Пловдив.
Специализирана екипировка и идеи за алтернативен туризъм, последните модели дронове, фото и видео техника ще покаже новата инициатива. Тя се осъществява в партньорство със списание 360°.
Екстремната зона продължава тенденцията за развитие на изложбата като форум, презентиращ възможности за спорт и свободното време сред природата. „Природа, Лов, Риболов 2018“ отново ще предложи модерно хоби оборудване, много новости и атракции.
Участниците ще покажат изделия за лов, риболов и туризъм: лодки, оръжия, муниции, принадлежности, облекло, обувки, аксесоари, оптически и навигационни уреди, високопроходими АТВ и УТВ, други продукти и услуги за свободното време. Голяма част от тях са плод на високи технологии, с чиято помощ се повишава комфортът на ловците и риболовците. Ще има също ловни трофеи и действащи реплики на старинни оръжия.
По традиция в „Природа, Лов, Риболов 2018“ ще се включат държавните горски стопанства, които ще представят дестинации за ловен, риболовен и екстремен туризъм. С тези направления е свързана и дейността на Съюза на ловците и риболовците в България, който е традиционен участник, наред с други сдружения, работещи за съхраняването на природата.
Изложбата е най-мащабният в България форум за опазването на природните богатства и тяхното пълноценно използване. Тя се организира под егидата на Министерството на земеделието, храните и горите.
Изложбата показва как съчетаването на бизнеса и екологията създава възможности да се развият иновативни стопански дейности и индустрията на свободното време. Тя става предпочитано място за изява на все повече фирми от различни сектори на икономиката и това е причина за възходящия тренд през последните 3-4 години.
И на „Природа, Лов, Риболов 2018“ посетителите специалисти ще имат възможност да осъществят директни срещи с водещи компании, да получат консултации и да намерят идеи за бизнес. За широката публика изложбата ще бъде и забавна с атракциите от съпътстващата програма. Тя включва презентации, различни демонстрации и забавления, обучение по стрелба с въздушно оръжие, конкурси и викторини.
Очаква се над 20 000 посетители от страната и чужбина да разгледат „Природа, Лов, Риболов 2018“ и останалите прояви от Дните на семейството, свободното време, хобито и модата, които се провеждат по същото време в Панаира: Специализирана изложба „Цветна пролет“ (от 21 март), Италиански фестивал на красотата и прическата (от 23 март), международни киноложки изложби (от 24 март).