Областният координатор Пламен Манушев връчи картите на нови членове на ГЕРБ

Коалицията между ГЕРБ и Обединени патриоти е стабилна и ще продължи да работи

Картите на новите членове на ПП ГЕРБ-Добрич бяха връчени от народния представител и областен координатор на партията вицеадмирал Пламен Манушев по време на традиционната вече среща на депутатите от ГЕРБ с актива на партията в Добрич. Тя бе организирана от общинското ръководство с ръководител Красимир Николов.

Депутатът подчерта, че е радващо, че ПП ГЕРБ привлича и млади хора. Сподели, че продължават срещите на двамата народни представители и ръководството с жителите на Добрич и областта.

Пламен Манушев направи обзор на дейността и политиките на ПП ГЕРБ.  „Коалицията между ГЕРБ и Обединени патриоти е стабилна и ще продължи да работи. Виждането на нашите ръководители е, че стабилността на България е най-важна и тя трябва да се запази, за да продължи и икономическото развитие, а оттам да дойде и желаното подобряване на живота на хората”, посочи народният представител. По думите му, опозицията, в лицето на БСП, очевидно е поела курс да се подкопава доверието на хората в институциите.

„Оценката и тук, и в Брюксел, е, че българското председателство на Съвета на Европейския съюз е изключително успешно. Може би, заслугата е в това, че се намериха съществените, важни теми за Европа, които да бъдат приоритет на това председателство. И, особено, въпросите с интеграцията на Западните Балкани”, каза народният представител. Програмата на европредседателството е изключително наситена и много успешна. БСП, въпреки уверенията че ще подкрепят всичко, свързано с председателството, инспирират скандали с цел да покажат, че ГЕРБ не може да се справи. Но, за нас това председателство е много важно - за самочувствието на българските институции, на българската администрация. Важно е за региона ни, и за бъдещето на Европа”, каза Пламен Манушев.

Той коментира и актуални проблеми за Добрич и региона. В отговор на поставен въпрос съобщи, че рехабилитацията на пътя Добрич-Албена, до Оброчище, ще започне през април. Ще се настоява през следващите години да се реализира участъкът от пътя между Батово и Рогачево. Пламен Манушев информира, че министърът на регионалното развитие Николай Нанков издаде разрешение за строеж на участък от 9 километра от АМ "Хемус“ в отсечката от Ябланица до пътен възел "Боаза", по посока Търговище, което е важно за цяла Северна България. Коментирано бе състоянието на Многопрофилната болница за активно лечение и необходимостта от промени в управлението.

В края на срещата народният представител Даниела Димитрова призова актива на ГЕРБ в Добрич да се включи в кампанията за Великденско почистване, която партията инициира в областта.