Ювентус - Реал 0:3 ще се запомни със задната ножица на Роналдо

Спорт

04-04-2018, 12:56

Снимка:

новспорт

Автор:

Михаил Савов

Всичко от Автора

Още по Темата:

Роналдо дължи кариерата си на приятел

Кристиано Роналдо избран за номер 1 в ШЛ

Кристиано отново с много силен мач в Шампионската лига

Ще трябва да стане чудо за да може Ювентус да продължи на полуфиналите в Шампионската лига. Реал Мадрид спечели с класическото 3:0 насред Ювентус стейдиъм. Два гола вкара Роналдо и един Марсело.

Мачът обаче ще се запомни с ефирната задна ножица на Кристиано за неговия втори гол. Преди да стане попадението безумно неразбирателство между Киелини и Буфон доведе до разбъркване. Роналдо взе топката и центрира. След шут на играч от Реал Буфон виртуозно спаси. Но после центриране на Карвахал доведе до  задната ножица на Роналдо, която остави безпомощен Буфон в средата на вратата. Кристиано успя да скочи много високо и да поеме топката във въздуха и с ножичен удар я прати за втория гол за Реал в мрежата на Юве. Преди това той откри резултата с технично чукване  на топката в далечния ъгъл на Буфон.

Веднага след като Роналдо отбеляза със задна ножица стана нещо, което също ще се запомни. Феновете на Юве изръкопляскаха на майсторското изпълнение на Роналдо, а той им се поклони. Нещо, което показва, че играта футбол продължава да бъде велика.

В другият четвъртфинал Байерн спечели като гост на Севиля с 2:1 и също поглежда към полуфиналите. Разбира се след 3:0 като гост Реал изглежда много по-сигурен полуфиналист.