„Берое“ U17 с нова победа в нервен мач – 2:0 над ЦСКА-София

Отборът на „Берое“ до 17 г. постигна шеста поредна победа в Елитната група. Днес момчетата на Тодор Станев победиха с 2:0 връстниците си от ЦСКА-София в мач игран на Спортна база „Берое“. Срещата бе белязана с много нерви на терена и около него, както и по време и след двубоя, съобщава beroe.bg.

„Берое“ излезе напред в резултата в 23-та минута чрез Стоян Николов, който се разписа с прецизен удар извън наказателното поле в 23-та минута. В края на полувремето нервите взеха връх, след като главния рефер отсъди дузпа в ползва на домакините след игра с ръка на играч в червено. Гостите потърсиха обяснение от рефера и влязоха в пререкание с част от публиката. След като нервите се успокоиха Стоян Иванов реализира наказателния удар и покачи на 2:0.

През втората част искрите продължиха и двата тима не създадоха кой знае какви сериозни положения пред някоя от двете врати. Пет минути преди края Стайко Господинов от „Берое“ бе отстранен за втори жълт картон и домакините довършиха мача с човек по-малко.

Така отборът на „Берое“ до 17 г. вече има в актива си 38 т. и се намира на 7 място в класирането. В следващия кръг тимът гостува на лидера в таблицата „Ботев“ в Пловдив. Срещата е насрочена 14 април от 11 ч.